Opdrachtgevers

Ons uitgangspunt is dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, evenals de mensen die er werken. Ons doel hier in is uw vacature te matchen met gemotiveerde en talentvolle mensen. Wij matchen ambitie en talent graag met uw uitdagende functie(s)!

Wij vinden een open communicatie van essentieel belang. U geeft aan wat u zoekt en wij leveren de kandidaat die voldoet aan uw wensen.

Onze werkwijze

Wij zoeken binnen en buiten ons netwerk naar geschikte kandidaten voor uw organisatie. Zodra u een door ons aangeboden kandidaat uitnodigt voor een gesprek, bent u vanaf dat moment opdrachtgever en bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden en de aanvulling daarop.

 

Werving & Selectie

Wij werken op basis van “no cure, no pay” en we hanteren een garantieregeling van drie maanden. De garantieregeling van Automotive Pro is als volgt ingericht en van toepassing op onze dienst werving en selectie: de eerste maand waarin werkzaamheden worden verricht beschouwen we als de proeftijd van de kandidaat. Wanneer, om wat voor reden dan ook, de overeenkomst wordt beëindigd, restitueren wij de volledige fee. Bij ontbinding van de overeenkomst in de tweede maand restitueren we 50% en tenslotte in de derde maand 25%. We brengen een percentage van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld bij u in rekening.

 

Uitzendbasis

U kunt ook kiezen voor een uitzendperiode alvorens de kandidaat in dienst gaat bij u in het bedrijf. Maar ook bij pieken door drukte, ziekte en vakanties is het wellicht een uitkomst!

 

Samenwerking
Automotive Pro werkt samen met twee payroll organisaties wanneer het op uitzenden aankomt.

  • Payroll Select, aangesloten bij de ABU;
  • Direct Payrolling, aangesloten bij de NBBU.

 

Wanneer een uitzendkracht via Automotive Pro bij u wordt ingezet, betekend dit dat één van de genoemde payroll organisaties de uitzendkracht in dienst neemt en ook verantwoordelijk is voor o.a. de contracten, uitbetaling salarissen, facturatie naar de opdrachtgevers, enzovoorts. Bij de dagelijkse vragen en of opmerkingen blijft Automotive Pro wel uw eerste aanspreekpunt.

 

Meer info?

Wilt u meer weten over onze werkwijze, stuur ons gerust een email.

We geven u graag meer informatie!