Opdrachtgevers

Ons uitgangspunt is dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, evenals de mensen die er werken. Ons doel hier in is uw vacature te matchen met gemotiveerde en talentvolle mensen. Wij matchen ambitie en talent graag met uw uitdagende functie(s)!

Wij vinden een open communicatie van essentieel belang. U geeft aan wat u zoekt en wij leveren de kandidaat die voldoet aan uw wensen.

Werkwijze Automotive Pro

Wij zoeken binnen en buiten ons netwerk naar geschikte kandidaten voor uw organisatie. U gaat akkoord met onze voorwaarden vanaf het moment dat een kandidaat bij u is aangeboden door Automotive Pro, dit kan zowel telefonisch, via de mail of mondeling geschieden. U kunt onze Algemene Voorwaarden opvragen bij Hans Rietveld via hans@automotivepro.nl.

Werving & Selectie fee

Wanneer een kandidaat wordt aangenomen met een overeengekomen bruto maandsalaris, berekenen wij een werving & electie fee over het bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld van de kandidaat Indien een kandidaat wordt aangenomen met een salaris hoger dan tijdens de communicatie is aangegeven, of dat het een functie op managementniveau betreft, berekenen wij een hoger percentage over het bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld.

Facturatie vindt plaats op het moment dat er een overeenkomst, mondeling of schriftelijk, wordt aangegaan. Aanvangsdatum van de werkzaamheden is hierbij niet leidend. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Uitzendbasis

De uitzendfee wordt per kandidaat berekend. Het bedraagt een jaarlijks vastgestelde vaste omrekeningsfactor maal het brutoloon vermeerderd met de eventuele reiskosten en de marge. Indien een kandidaat overgenomen wordt met minder dan 1214 gewerkte uren wordt een rest fee gehanteerd, deze fee is afhankelijk van het aantal gewerkte uren en de werving en selectie fee. Na 1214 gewerkte uren kunt u de kandidaat kosteloos overnemen.

Vacatureondersteuning

U heeft de mogelijkheid om, tegen vergoeding, vacatures bij ons op de website én op onze sociale-media kanalen onder uw eigen naam onder de aandacht te brengen. Deze ondersteuning geldt voor de duur van maximaal 8 weken.

Vast tarief

Op basis van een jaarcontract worden onze diensten ingehuurd. Dit is o.a. inclusief 10 plaatsingen in het lage- en middensegment, tevens worden de vacatures breed verspreid over onze social-media kanalen, website en kandidatenbestand. Meer weten, ook over de kosten? Vraag naar onze voorwaarden!

Samenwerking

Automotive Pro werkt samen met twee payroll organisaties wanneer het op uitzenden aankomt.

  • Payroll Select, aangesloten bij de ABU;
  • Direct Payrolling, aangesloten bij de NBBU.

Wanneer een uitzendkracht via Automotive Pro bij u wordt ingezet, betekent dit dat één van de genoemde payroll organisaties de uitzendkracht in dienst neemt en ook verantwoordelijk is voor o.a. de contracten, uitbetaling salarissen, facturatie naar de opdrachtgevers, enzovoorts. Bij de dagelijkse vragen en of opmerkingen blijft Automotive Pro wel uw eerste aanspreekpunt.

Meer info?

Wilt u meer weten over onze werkwijze, stuur ons gerust een email.

We geven u graag meer informatie!