Hans Rietveld

Als bemiddelaar zie ik het als een uitdaging om, elk dag weer, klaar te staan voor onze opdrachtgevers én vakkrachten. In mijn werk houd ik mij bezig met tijdelijke en werving & selectie aanvragen. Door mijn dagelijkse contacten met de opdrachtgevers en kandidaten weet ik wat er in de markt gevraagd wordt en beschikbaar is. Automotive pro geeft mij de ruimte om op alle facetten actief te zijn, zelf beslissingen te nemen en te werken in Nederland waar nodig.

Jannie Ploeg

In mijn functie als commercieel administratief medewerker ben ik de ondersteunende factor van mijn collega’s. Hierdoor creëer ik ruimte voor hen zodat ze zo optimaal mogelijk met hun vak bezig kunnen zijn. Voor onze mensen die op uitzendbasis werken regel ik de verloning, inschrijvingen van de kandidaten en opdrachtgevers, enzovoort. Het werk dat ik mag doen is ontzettend veelzijdig waardoor ik iedere dag met veel plezier naar kantoor afreis.

Roel Wijker

Het spel van 2 partijen bij elkaar brengen zie ik als een van de meest fascinerende facetten van mijn werkzaamheden bij Automotive Pro. Het vinden van de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers en het zien van mogelijkheden voor de kandidaten die hun vertrouwen in onze handen hebben gelegd is voor mij een dagelijkse uitdaging. Een tevreden opdrachtgever en kandidaat zijn het mooiste resultaat van mijn werk.

Caroline Boxelaar

Binnen Automotive Pro ben ik uw aanspreekpunt voor Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) als het gaat om werving & selectie of tijdelijke arbeidskrachten. Elke dag sta ik voor u klaar om vakmensen te matchen met de juiste opdrachtgevers binnen de autobranche. Elke juiste match geef mij veel voldoening in mijn werk en zorgt ervoor dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is.