Kennismaking

Door het uitgebreide aanbod van vacatures én door het netwerk dat we in de loop van de jaren hebben opgebouwd kunnen wij snel schakelen. We bemiddelen voor jou bij onze gerenommeerde opdrachtgevers. Schrijf je hier kosteloos en vrijblijvend in.

Privacy

Uiteraard gaan wij discreet om met jouw persoonlijke gegevens en zijn wij ons bewust van de geldende regels op het privacy beleid. Nadat je bent ingeschreven gaan we (samen) kijken waar jouw ambities en vaardigheden liggen, we doen niets zonder jouw toestemming. Meer informatie over ons privacybeleid.

Bemiddelen

Voor zowel opdrachtgevers als kandidaten bemiddelen wij. Veel van de aangeboden vacatures zijn op basis van Werving & Selectie. Dit betekent dat de kandidaat direct in dienst komt van de opdrachtgever.

Ook is het mogelijk om in eerste instantie op uitzendbasis aan de slag te gaan voor enkele weken. Na zo’n periode wordt dan gekeken of het voor beide partijen een goede basis is om samen verder te gaan.

 

Hans Rietveld

Als bemiddelaar zie ik het als een uitdaging om, elk dag weer, klaar te staan voor onze opdrachtgevers én vakkrachten. In mijn werk houd ik mij bezig met tijdelijke en werving & selectie aanvragen. Door mijn dagelijkse contacten met de opdrachtgevers en kandidaten weet ik wat er in de markt gevraagd wordt en beschikbaar is. Automotive pro geeft mij de ruimte om op alle facetten actief te zijn, zelf beslissingen te nemen en te werken in Nederland waar nodig.

Jannie Ploeg

In mijn functie als commercieel administratief medewerker ben ik de ondersteunende factor van mijn collega’s. Hierdoor creëer ik ruimte voor hen zodat ze zo optimaal mogelijk met hun vak bezig kunnen zijn. Voor onze mensen die op uitzendbasis werken regel ik de verloning, inschrijvingen van de kandidaten en opdrachtgevers, enzovoort. Het werk dat ik mag doen is ontzettend veelzijdig waardoor ik iedere dag met veel plezier naar kantoor afreis.

Caroline Boxelaar

Binnen Automotive Pro ben ik uw aanspreekpunt voor Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) als het gaat om werving & selectie of tijdelijke arbeidskrachten. Elke dag sta ik voor u klaar om vakmensen te matchen met de juiste opdrachtgevers binnen de autobranche. Elke juiste match geef mij veel voldoening in mijn werk en zorgt ervoor dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is.