Kandidaat Yuri:

In mei 2017 ben ik via Indeed in contact gekomen met Automotive Pro. Vanuit het westen van het land was ik opzoek naar een mooie baan als 1e monteur/APK- keurmeester in het oosten van het land. Ik had verwacht daar wel een tijdje mee bezig te zijn om een geschikte plek te vinden. Dankzij Automotive Pro had ik binnen 2 weken al een nieuwe baan. Ik ben jullie dankbaar voor de snelle en persoonlijke hulp bij het vinden van een baan.

 

Kandidaat Rob:

Automotive Pro kijkt goed naar je als persoon en zoekt de perfecte match tussen jou en de nieuwe werkgever. Zij staan altijd voor je klaar en nemen de tijd om jou te helpen naar het beste resultaat. Automotive Pro die raad ik aan.

 

Kandidaat Jan:

Ik was op zoek naar een nieuwe baan in autotechniek en kwam op internet Automotive Pro tegen. Mijn cv ingeleverd en na een persoonlijk gesprek hebben ze mij in een hele korte periode geplaatst in een eerste klas bedrijf. De uiterst professionele en vriendelijke aanpak van Automotive Pro kan ik iedereen van harte aanbevelen! Ben je opzoek in de Automotive sector, aarzel niet en maak ook gebruik van hun diensten, ik zou het zeker weer doen!