Medewerker lease en verhuur

geplaatst in: Uncategorized, Vacatures | 0

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren en gemotiveerde kandidaat voor de lease en verhuur;

Over Autobedrijf Bochane

Bij Bochane geven we mensen de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud en onderdelen, via autoverhuur en lease. Wanneer je bij Bochane werkt, dan werk je met ruim 550 collega’s bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 16 vestigingen

Functieomschrijving

In deze functie ben je ambassadeur van Bochane op het gebied van Auto lease en Autoverhuur. Vanuit deze buitendienstfunctie ben je primair verantwoordelijk voor het genereren van new business en relatiebeheer van de bestaande klantenportefeuille. De doelgroep bestaat uit bedrijven binnen het Midden- en Kleinbedrijf met wagenparken tot circa 100 auto’s in het Bochane gebied. Doordat je de juiste concurrentie- en marktinformatie weet te verkrijgen, ben jij in staat om je kansen en mogelijkheden te analyseren die leiden tot het generen van new business. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze vestigingen en werk je nauw samen met onze Accountmanagers Zakelijke markt. Je houdt ervan in een hectische en dynamische omgeving jouw bijdrage te leveren aan een aantal belangrijke doelstellingen. Je bent continue op zoek naar nieuwe kansen, waarbij je de mogelijkheid krijgt om hier zelf initiatieven in te ontplooien. Tevens zorg je voor een heldere terugkoppeling naar je collega’s en je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Lease en Rent.

Profiel

Wij zoeken een uiterst gemotiveerde collega met minimaal 3 jaar buitendienst ervaring in business-to-business. Ervaring met autoleasing/verhuur en acquisitie is een grote pré. Je komt met nieuwe aanpakken, gaat uitdagingen aan, bent collegiaal en in het bezit van een gezonde dosis humor. Tevens heb je een proactieve en accurate manier van werken. Je bent flexibel in woord en daad en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Lef en een winnaars mentaliteit zijn woorden die echt bij jou passen.

Competenties

Creatief denkend en oplossingsgericht; Onderhandelingsvaardig op DGA niveau; In staat tot het maken van duidelijke afspraken; Signaleren en benutten van kansen, resultaatgericht; Planmatig, gestructureerd.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris; Auto van de zaak; Ontwikkelingsmogelijkheden; Deelname Dealer Fleetsales Programma, uitgebreide training en coaching; Prettige werksfeer in een professionele omgeving waar verantwoordelijkheid, afwisselend werk en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling voorop staan.

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure zal begeleid worden door de recruiters van Automotive Pro. Voor meer info en solliciteren kun je contact opnemen met Hans Rietveld op 06-444 80 109 of stuur een korte motivatiebrief en je C.V. naar hans@automotivepro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *