Kandidaten Hans: 06-444 80 109 | hans@automotivepro.nl

* Deze dame is op zoek naar een BBL leerwerkplek in de personen of bedrijfswagens. Samen met haar even technische vriend woont ze in Venlo. Ze is 23 jaar en kende op haar 5e bijna alle automerken uit haar hoofd. Ze heeft een lichte Autistische afwijking en vindt het hierdoor lastig als werkzaamheden door elkaar lopen. Daarentegen kan ze zich goed focussen op de taak die ze moet volbrengen. Bij interesse in deze kandidaat ontvangt u niet alleen extra subsidie maar ook een jobcoach die u meer tekst en uitleg kan geven over deze kandidaat plus de regeltjes en wetgeving.

* Deze ervaren verkoopadviseur nieuw en gebruikt uit de regio Emmeloord heeft een baan maar zoekt verandering in werkomgeving. Je hoeft deze kandidaat niet meer te vertellen wat het vakgebied inhoudt, gewoon plug en play met als resultaat de verkoop van vele auto’s. Deze kandidaat heeft één maand opzegtermijn maar dit zal het wachten meer dan waard voor zijn.

* De volgende functietitels passen bij deze interessante senior uit Leusden. Financieel manager, Financieel controller, Hoofd financiën en Manager administratie. Bent u zoekende naar een ervaren kracht binnen één van de net genoemde functies? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

* Senior service adviseur uit de regio Naarden. Deze rot in het vak mbt de functie van service adviseur mag met recht een senior genoemd worden. Zowel direct in dienst als op uitzendbasis is deze “recht toe recht aan” kandidaat per direct inzetbaar. Bent u zoekende naar ervaring én iemand met een eigen inbreng? Laat het ons dan weten! Bij deze kandidaat zit ook een doelgroep verklaring, hiermee kunt u veel euro’s besparen wanneer u met hem in zee gaat.

* Deze allround senior verkoopadviseur uit de regio Dordrecht weet hoe je klanten binnen moet halen én, belangrijker nog, auto’s moet verkopen! Door zijn leeftijd zit deze kandidaat helaas al een tijdje thuis, dit neemt echter niet weg dat hij het vakgebied verleerd zal zijn….. sterkte nog, hij is gemotiveerder dan ooit tevoren! Een gesprek aangaan met deze allround commerciële man zal u zeker geen windeieren leggen.

* Voor deze (wat oudere) BBL leerling niveau 3 uit Hasselt, zoeken wij een leerwerkplek waar hij stapsgewijs volwassen kan worden als monteur. Voor reparatie en onderhoud draait deze inmiddels ervaren leerling zijn hand niet meer om, als tweede monteur is dit voor hem gesneden koek. Deze keurige leerling droomt er van om zijn opleiding binnen nu en anderhalf jaar af te ronden binnen een organisatie waarbij hij daarna tot in lengte van dagen kan blijven werken. Vastigheid en een vast ritme in de dag zijn speerpunten voor hem, evenals geen onverwachte klussen tussendoor. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

* Deze verkoopadviseur uit de regio Bathmen zit nog tot april onder de pannen maar is daarna beschikbaar. Personenwagens of bedrijfswagens? Hier draait hij zijn hand niet voor om! Zijn verkopen zaten de afgelopen jaren tussen de 120 en 160 stuks per jaar, zijn voorkeur gaat uit naar werken zonder provisie, is 33 jaar en heeft passie voor de Automotive sinds zijn 15e levensjaar. Is uw interesse gewekt voor meer informatie? Schroom niet en reageer!

* Deze gedreven verkoopster is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze heeft ervaring in de verkoop nieuw en gebruikt waarbij ze een voorkeur heeft richting gebruikt. Haar regio is Enschede, ze is niet op haar mond gevallen en kan deze business uitstekend aan. Ze verkoopt als de beste en u zult onder de indruk zijn als u haar uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Kandidaten Roel: 06-290 37 518 roel@automotivepro.nl

* Kandidaat (41) is een ervaren allround technisch specialist met ruime ervaring als chef werkplaats en service adviseur. Hij is nu klaar voor een volgende stap in zijn carrière waarbij hij zijn kennis en ervaring kan benutten. Hij denk hierbij aan een zwaardere serviceadvies functie of servicemanager bij een kleinere organisatie .  
Regio: Utrecht | Gelderland | Flevoland | Noord-Holland

* Zeer ervaren accountmanager buitendienst met leidinggevende capaciteiten. Deze kandidaat 50 jaar heeft zeer ruime ervaring als accountmanager. Het is een aimabele persoonlijkheid met een gun-factor. Hij is zeer ervaren in de verkoop van totale mobiliteitsconcepten. Direct beschikbaar!
Regio Utrecht | Gelderland | Flevoland

* Deze zeer ervaren verkoper van 50 jaar zoekt een leuke uitdaging als senior verkoper van (het liefst) occasions. Hij beschikt over grote kennis van de gebruikte markt door zijn verleden als occasion manager, echter hij zoekt nu een uitdagende verkoop baan.
Regio Gelderland

* Deze schadehersteller/voorbewerker van 48 jaar is per direct beschikbaar hij heeft lange ervaring in het vak en is daar ook kundig in. Hij is op zoek naar een leuke baan waarin hij zijn ei kwijt kan. Hij heeft nu ook de eerste stappen gezet op het gebied van spuiten en wil zich hier verder in bekwamen.
Regio Brabant

 

Hiernaast ziet u een deel van de lijst met kandidaten die zich bij ons hebben ingeschreven.

Wilt u op de hoogte blijven? Mail naar jannie@automotivepro.nl om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een update.

Heeft u belangstelling voor een van de kandidaten? Neemt u dan contact met ons op via:

06-4448 0109

hans@automotivepro.nl

of de contactpagina.