Autoverkoper

geplaatst in: Uncategorized, Vacatures | 0

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Autoverkoper die o.a. de drijvende kracht is achter de virtuele showroom.

Al meer dan 40 jaar is onze opdrachtgever officieel Ford Dealer, een echt familiebedrijf met een persoonlijke sfeer waar de klanten worden herkend. Met 3 vestigingen in Culemborg, Vianen en Houten worden de personen- en bedrijfswagens door een enthousiast en professioneel team van specialisten onder handen genomen.Functie omschrijving:

Je bent het gezicht van de organisatie in de fysieke showroom en de drijvende kracht achter de virtuele showroom. Prospects oriënteren zich via internet en jij weet hoe je lead kunt omzetten naar een leveringsopdracht.

Je bent op en top gastheer, die sfeer weet te creëren. Dit varieert van een welgemeende interesse in het ‘individu’ tot mee kunnen praten over de ‘business’ in de zakelijke markt. En niet onbelangrijk de conversie van lead naar opdracht is voor jou waar het echt om draait.

Je wordt niet alleen enthousiast van verkopen maar ook van het inkopen en importeren van auto’s, zodat het occasion aanbod altijd op orde is. Acquisitie is voor jou een tweede natuur, waarmee je prospects weet te enthousiasmeren om bij jou aan tafel te komen.

Je bent dus een commerciële duizendpoot die bereid is de handen uit de mouwen te steken, in deze functie gaat het om communiceren, betrouwbaarheid en scoren in een plezierig contract.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Dan ben jij de nieuwe sales collega en ligt er een leuke afwisselende job voor je klaar. In de aangeboden functie maak je deel uit van een succesvol verkoopteam en verkoop je nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens.

Behalve een prettige en uitdagende werkomgeving staat er tegenover deze functie een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

De sollicitatieprocedure zal begeleid worden door de recruiters van Automotive Pro. Voor meer info en solliciteren kun je contact opnemen met Hans Rietveld op 06-444 80 109 of stuur een korte motivatiebrief en je C.V. naar hans@automotivepro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *