Bas Slagter, Consultant Oost

Automotive Pro bemiddelt in de Automotive. Dit is wat wij doen en hiervoor zetten we ons uiteraard graag in. Onze klanten zijn werkgevers en werknemers in de autobranche, deze mensen spreken we dan ook dagelijks. Uiteindelijk leggen we dus de link tussen mensen die elkaar zoeken. We kijken hiervoor continu naar een duurzame samenwerking en alles draait hierbij om de juiste match!
email: bas@automotivepro.nl


Hans Rietveld, Consultant Noord

Als Consultant Flex zie ik het als een uitdaging om klaar te staan voor onze opdrachtgevers, welke snel tijdelijk of voor langere tijd personeel nodig hebben. Onze gekwalificeerde vakkrachten houden van afwisselend werk. Deze constructie is altijd Positief voor zowel opdrachtgevers als flexkrachten wanneer er niet direct sprake kan zijn van vastigheid. Ik krijg bij Automotive Pro de kans om de arbeidsmarkt binnen de Automotive verder vorm te gaan geven.
email: flex@automotivepro.nl


Frencis Kroon, Commercieel – Administratief medewerkster.

Hierbij draag ik zorg aan een up-to-date database (te denken aan het invoeren van nieuwe kandidaten en controleren op juistheid en volledigheid) en het commerciële gedeelte van het werk: het voorbereiden van mailingen naar onze klanten, telefonisch contact leggen met zowel klanten, als met kandidaten en daarnaast geef ik feedback aan de desbetreffende consultant. Kortom, ik ben onmisbaar.
email: frencis@automotivepro.nl