Automotive Pro is de specialist in autobranche banen. Kijk voor Autobranche vacatures in ons overzicht van vacatures. Contact: bel 050 311 63 88

Werkgevers

Ons uitgangspunt is dat geen bedrijf hetzelfde is, evenals de mensen die er werken. Doel hier in is uw vacature te matchen met gemotiveerde en talentvolle mensen. Wij matchen zaken als ambitie en talent graag op uw uitdagende functie(s) !

Wij vinden open communicatie van essentieel belang. U geeft aan wat u zoekt in een nieuwe medewerker. Het voorstellen van kandidaten is immers meer dan het doorsturen van een cv.

Onze werkwijze

Wij zoeken binnen en buiten ons netwerk naar geschikte kandidaten voor uw organisatie. Zodra u een door ons aangeboden kandidaat uitnodigt voor een gesprek bent u vanaf dat moment opdrachtgever en bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden.

Werving & Selectie

Wij werken op basis van “no cure, no pay” en we hanteren een garantieregeling van 3 maanden. De garantieregeling van Automotive Pro is als volgt ingericht en van toepassing op onze dienst werving en selectie . De 1e maand waarin werkzaamheden worden verricht beschouwen we als de proeftijd van de kandidaat. Wanneer om wat voor reden dan ook de overeenkomst wordt beëindigd restitueren wij de volledige fee. Bij ontbinding van de overeenkomst in de 2e maand restitueren we 50% en tenslotte in de 3e maand 25%. We brengen een percentage van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld aan u in rekening.

Uitzendbasis

U kunt ook kiezen voor een uitzendperiode alvorens de kandidaat in dienst gaat bij u in het bedrijf. Maar ook bij pieken door drukte, ziekte en vakanties is het wellicht een uitkomst!

Meer info ?

Wilt u meer weten over onze werkwijze inzake fee en/of uitzendtarieven, stuur ons gerust een email. We geven u graag meer informatie.Neem gerust contact op.