Automotive Pro is de specialist in autobranche banen. Kijk voor Autobranche vacatures in ons overzicht van vacatures. Contact: bel 050 311 63 88

Wat anderen zeggen

Mariska Demmink

Hoe ben je bij AutomotivePro gekomen?
“Halverwege januari dit jaar ben ik al een paar maanden op zoek naar een leuke job als marketing- of communicatiemedewerker. Mijn voorkeur gaat uit naar een baan in de automotive branche, maar het tijdstip om te solliciteren zit niet mee, waardoor het aanbod vacatures aan de lage kant is. Tot ik een kijkje neem op de website www.automotivevacaturebank.nl.
Hoe ben je in contact gekomen?
Op de site vond ik de vacature voor Marketingcoördinator bij Wensink in Zwolle. Ik vind dat deze functie mij op het lijf is geschreven en besluit direct te solliciteren. De dag daarna wordt ik al gebeld door Bas van Automotive Pro en die dag daarop heb ik al een afspraak voor een sollicitatiegesprek.
Hoe is het afgelopen?
Kort daarna volgde een tweede gesprek. Al met al heb ik binnen twee weken zowaar een nieuwe baan gevonden, waar ik al maanden naar op zoek was. Op 1 maart ben ik begonnen bij Wensink, een leuke organisatie waar ik prima op mijn plek zit. Het kan je dus zomaar eens mee zitten!”

Kevin Jansen

Hoe ik het contact heb ervaren.
Ik ben bij jullie terecht gekomen via een klasgenoot van mij die al enthousiast was van jullie werk. En jullie hebben mij ook fantastisch geholpen aangezien ik in een moeilijk pakket zat. Doordat ik mijn baan dreigde kwijt te raken en huiverig naar ander werk op zoek was en zodoende bij jullie terecht kwam, heb ik enorm veel aan Hans zijn hulp gehad. Hans gaf goed advies en heeft veel regelt. Het contact voor en na het sollicitatie gesprek heb ik ook goed ervaren zelfs nadat ik was aangenomen en we ons doel bereikt hadden om ander werk te vinden, en me voorbereidde op mijn 1ste werkdag kreeg ik nog bericht van Hans. Ook tijdens de bemiddeling hadden Hans en ik regelmatig contact met hoe de zaken ervoor stonden. Ik ben erg tevreden en ben zelf ook erg enthousiast over het resultaat van Automotive Pro, en hoe Hans te werk ging was super.

Mark Nunumete

Beste Bas,
Vandaag nog eens op gesprek geweest met de mannen van ATU. Ben blij je te mogen mededelen dat ik de baan gekregen heb! Ik was uit de 4 kandidaten t meest geschikt voor de functie zeiden ze. Was fijn om te horen en ben ook super blij met deze baan. Bas, hartstikke bedankt voor jou aandeel in deze nieuw gevonden werklocatie!!!

Ferdinand

Hallo,
Ik zal mij even voorstellen ik ben Ferdinand (43).
Binnen het vorige bedrijf was ik werkzaam als “chef werkplaats”, maar toch leek ik meer op een manusje van alles. Door vele personeels wisselingen en veranderingen van de inhoud van mijn functie, ging ik niet meer met plezier naar mijn werk. Wel heb ik hier de ervaring opgedaan op het gebied van planning, receptie, facturatie en magazijn werkzaamheden.
Toen brak er een periode van onrust aan onder mijn (ex)collega’s, wat te maken had met de bedrijfsvoering en communicatie t.o.v. onze werkgever. Een collega van mij gaf mij het nummer van automotive-pro en vertelde dat een kennis van hem hier werkt en hij mij misschien wel verder kon helpen om een andere baan te vinden. Na een tijdje te hebben nagedacht heb ik contact gezocht met H.Oosterhuis (ik mag Hans zeggen).
Hierop volgde een informele kennismaking, in de avonduren, op een centrale locatie onder het genot van een kop koffie. In dit gesprek heb ik aangegeven wat ik deed en wat ik graag wilde gaan doen. Tijdens dit prettige gesprek had Hans al en vacature voor mij in gedachten welke wel eens bij mij zou kunnen passen. S’avonds heb ik gelijk op de website gekeken naar deze functie, en en weer contact opgenomen.
Hierdoor is het balletje gaan rollen en na veel mail en telefoonverkeer is het zover gekomen dat ik nu een nieuwe betrekking heb bij een solide, grote en betrouwbare dealerorganisatie als service adviseur. Mijn ervaring met automotive-pro is zeer positief, zeker wat betreft de communicatie en omgang met mijn persoon.
Mijn conclusie over automotive-pro:
– Prettige omgang.
– Correcte behandeling
– Goede afspraken
– Punctueel
– Goede communicatie
Automotive-pro is een goed werkende organisatie waar je gerust je profiel en wensen neer kunt leggen, en ze voor jou hun uiterste best doen om je aan een andere baan te helpen.

Anoniem:

Waar Automotive Pro mij persoonlijk het meeste mee heeft geholpen is oriënteren naar een andere functie. Om te voorkomen dat je niet op functies solliciteert omdat je onterecht denkt dat je niet in aanmerking zou komen of omdat je niet eens weet dat ze bestaan, kan Hans (of een collega) inventariseren wat jouw mogelijkheden zijn. Hij kan een inschatting maken voor welke taken je zoal geschikt zou zijn en vooraf inzicht geven in of je het überhaupt leuk zou vinden. Scheelt zowel sollicitanten als werkgevers tijd en energie denk ik. Ook kan hij tips geven over welke vragen je kunt verwachten op een sollicitatiegesprek bij een bepaald bedrijf zodat je je net even beter kunt voorbereiden. Verder is de communicatie met Automotive Pro erg helder en uit de nazorg blijkt dat ze graag willen weten of de vooraf gemaakte inschattingen naderhand kloppen en of beide partijen tevreden zijn. Ook erg belangrijk; het is puur bemiddeling en geen verkapt uitzendbureau, dus je hebt rechtstreeks contract en loon van je werkgever.